jano%20merkki_edited.jpg
 

Jyväskylän aineenopettajaksi opiskelevat

JANO ry on Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) jäsenjärjestö. JANOn toimintaan ja jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Jyväskylän yliopiston aineenopettajaopiskelijat, lisäksi musiikinopettajaopiskelijoilla on oma järjestönsä Pedaali ry ja liikunnanopettajaopiskelijoilla Sporticus ry.

Pääset navigoimaan sivulla ylhäältä vasemmalta löytyvien otsikoiden kautta. Ylhäältä oikealta löydät linkit Facebookiin ja Instagramiin, sekä Discord-serverillemme. 


 

Päätehtävämme

Koulutus

Haluamme tarjota opettajaopiskeljoille koulutusta, jota emme yliopistolta saa. Työelämäosaamista, ammattitaitoa ja opettajaidentiteettiä ei ole koskaan liian aikaista kehittää

Edunvalvonta

Aineenopeopiskelijoiden edunvalvonta, kuten esimerkiksi koulutuspolitiikka ovat erityisalaamme. Valvomme opettajaopiskelijan etua ja osallistumme opetuksen kehittämiseen. Edustamme aineenopettajaopiskelijoita Opettajainkoulutuslaitoksella ja Normaalikoululla, ja otamme muutenkin kantaa meitä koskeviin asioihin.

Tiedotus

Seuraamalla viestintäkanaviamme saat ajankohtaista tietoa aineenopettajaopiskelijoita koskevista asioista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

 

Uutisia sinulle

 

JANOn tutortoiminta alkaa syksyllä 2021

Tutorit @janojkl instagramin feedissä ja kohokohdissa

Tutoreiden tarkoituksena on toimia vertaistukena ja auttaa vähentämään pedagogisista aineopinnoista koituvaa stressiä ja kuormitusta, josta on raportoitu vuosi toisensa perään. Toivotetaan tämä mahtava tiimi tervetulleeksi ♥

Linkkejä sinulle, opeopiskelija

JANOn haalarimerkkejä voi taas tilata! Lisää tietoa haalarimerkkien tilaamisesta tästä linkistä.

JANOlla on upouusi Discord serveri! Tilaa hengailulle ja korona-vertaistukikeskustelulle. Vanhenematon linkki tässä

JANOn sijaisuuskoulutus 22.10.2020 oli menestys, joten laitamme kaikkien teidän saataville Petri Kääriäisen diat. Tässä diat.

 

Uusi täällä?

Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu on vain 8€ koko opiskeluajalle. JANOn jäsenenä pääset myös liittymään SOOLiin. 
Lisätietoa alla olevasta linkistä.

 

Lähetä palautetta tai ideoita

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos palautteestasi!