jano%20merkki_edited.jpg

Jyväskylän aineenopettajaksi opiskelevat

JANO ry on Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) jäsenjärjestö. JANOn toimintaan ja jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Jyväskylän yliopiston aineenopettajaopiskelijat, lisäksi musiikinopettajaopiskelijoilla on oma järjestönsä Pedaali ry ja liikunnanopettajaopiskelijoilla Sporticus ry.

Pääset navigoimaan sivulla ylhäältä vasemmalta löytyvien otsikoiden kautta. Ylhäältä oikealta löydät linkit Facebookiin ja Instagramiin, sekä Discord-serverillemme. 


Päätehtävämme

Koulutus

Haluamme tarjota opettajaopiskeljoille koulutusta, jota emme yliopistolta saa. Työelämäosaamista, ammattitaitoa ja opettajaidentiteettiä ei ole koskaan liian aikaista kehittää

Edunvalvonta

Aineenopeopiskelijoiden edunvalvonta, kuten esimerkiksi koulutuspolitiikka ovat erityisalaamme. Valvomme opettajaopiskelijan etua ja osallistumme opetuksen kehittämiseen. Edustamme aineenopettajaopiskelijoita Opettajainkoulutuslaitoksella ja Normaalikoululla, ja otamme muutenkin kantaa meitä koskeviin asioihin.

Tiedotus

Seuraamalla viestintäkanaviamme saat ajankohtaista tietoa aineenopettajaopiskelijoita koskevista asioista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Uutisia sinulle

Vuoden 2022 pedagogiksi on valittu Kirsti Lauritsalo

27.4.2022

Vuoden pedagogi -kyselyssä suurimman äänimäärän sai Kirsti Lauritsalo. JANO onnittelee Lauritsaloa Vuoden pedagogin tittelistä!

Linkkejä sinulle, opeopiskelija

JANOn haalarimerkkejä voi taas tilata! Lisää tietoa haalarimerkkien tilaamisesta tästä linkistä.

JANOlla on upouusi Discord serveri! Tilaa hengailulle ja korona-vertaistukikeskustelulle. Vanhenematon linkki tässä

JANOn sijaisuuskoulutus 22.10.2020 oli menestys, joten laitamme kaikkien teidän saataville Petri Kääriäisen diat. Tässä diat.

Uusi täällä?

Liity jäseneksi!

Jäsenmaksu on vain 8€ koko opiskeluajalle. JANOn jäsenenä pääset myös liittymään SOOLiin. 
Lisätietoa alla olevasta linkistä.

Lähetä palautetta tai ideoita

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Hallitus käsittelee kaiken palautteen, eikä ikinä julkaise palautteenjättäjien nimiä. Anonyyminä jätettyyn palautteeseen emme pysty vastaamaan! 

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos palautteestasi!