top of page
jano ry-01.png

Jyväskylän aineenopettajaksi opiskelevat

JANO ry on Suomen opettajaksi opiskelevien liiton (SOOL) jäsenjärjestö. JANOn toimintaan ja jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Jyväskylän yliopiston aineenopettajaopiskelijat, lisäksi musiikinopettajaopiskelijoilla on oma järjestönsä Pedaali ry ja liikunnanopettajaopiskelijoilla Sporticus ry.

Pääset navigoimaan sivulla ylhäältä vasemmalta löytyvien otsikoiden kautta. Ylhäältä oikealta löydät linkit Facebookiin ja Instagramiin, sekä Discord-serverillemme. 


Päätehtävämme

Koulutus

Haluamme tarjota opettajaopiskeljoille koulutusta, jota emme yliopistolta saa. Työelämäosaamista, ammattitaitoa ja opettajaidentiteettiä ei ole koskaan liian aikaista kehittää

Edunvalvonta

Aineenopeopiskelijoiden edunvalvonta, kuten esimerkiksi koulutuspolitiikka ovat erityisalaamme. Valvomme opettajaopiskelijan etua ja osallistumme opetuksen kehittämiseen. Edustamme aineenopettajaopiskelijoita Opettajainkoulutuslaitoksella ja Normaalikoululla, ja otamme muutenkin kantaa meitä koskeviin asioihin.

Tiedotus

Seuraamalla viestintäkanaviamme saat ajankohtaista tietoa aineenopettajaopiskelijoita koskevista asioista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Uutisia sinulle

HEI JÄSEN!

Huomasithan muuttuneen säännöksen jäsenmaksussa! 

JANO ry:n jäsenyys (8€) on voimassa 6 vuotta. Tämän jälkeen jäsenmaksu on 1€/lukuvuosi.

 

Jos olet ollut jäsen jo 6 vuotta, ja haluat jatkaa jäsenyyttäsi, olethan meihin yhteydessä:

eero.k.vaisanen@student.jyu.fi

Uusi täällä?

Liity jäseneksi!

Liittymismaksu on 8€ kuudeksi vuodeksi, jonka jälkeen jäsenmaksu on 1€ vuodessa. JANOn jäsenenä pääset myös liittymään SOOLiin. 
Lisätietoa alla olevasta linkistä.

Lähetä palautetta tai ideoita

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Hallitus käsittelee kaiken palautteen, eikä ikinä julkaise palautteenjättäjien nimiä. Anonyyminä jätettyyn palautteeseen emme pysty vastaamaan! 

Kiitos palautteestasi!

bottom of page